Hangon Kuvataiteilijat ry
Ajankohtaista
Jäsentiedote
Taidelainaamo
Tapahtumat
Hallitus
Jäsenluettelo
Jäsenhakemus
Säännöt

TAIDEGALLERIA
FACEBOOK


Hangon Kuvataiteilijat – Hangö Bildkonstnärer Ry
Taidelainaamo

  

Yhdistyksen taidelainaamo kirjastossa on siirtynyt yläkertaan, satu- ja tutkijahuoneen käytävään. Teokset ovat nyt paremmin esillä ja asianmukaisesti ripustettu. Yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus pitää lainaamossa enintään kolme (3) teosta kerrallaan.

Uudet teokset vaihdetaan noin puolen vuoden välein, jotta vaihtuvuutta tapahtuisi. Ehdotus: marras- joulukuu ja touko- kesäkuu tienoilla.

Kirjastossa säilytetään aikaisemmin esillä olleista teoksista valokuvat-mapissa, jolloin on mahdollista lainata niitäkin myöhemmin.

Kun viet teokset lainaamoon muista kirjoittaa ja kiinnittää taulun taakse pienet laput, josta perustiedot teoksesta löytyvät (esim. sama kun näyttelyissä). Tehdään luovutussopimus, jonka saat yhdistyksen kotisivulta / Taidelainaamo tai kirjaston henkilökunnalta. Kirjaston edustaja allekirjoittaa teoksen vastaanotetuksi, luovutussopimus kopioidaan sekä taiteilijalle että kirjastolle.

Tämän jälkeen teos kuvataan, valokuva siirretään kirjaston kotisivulle ja asetetaan esille yhteistyössä kirjaston edustajan ja yhdistyksen toimesta.

Lue lisää osoitteessa: http://www.hanko.fi/palvelut/kirjasto/taidelainaamo_-_artoteekki

  • Sopimus taiteilijan ja yhdistyksen välillä (PDF)
  • Teoksen tiedot (PDF)

  • Huom. jos PDF ei avaudu, lataa Adobe Reader täältä.