Hangon Kuvataiteilijat –
Hangö Bildkonstnärer ry 30 vuotta
Pieni kaupunki tulvillaan taidetta


Juhlavuoden ensimmäinen haaste jäsenille:
valmista tämän reseptin mukainen KORU


Annoksia:
Satamäärin kaulakoruja, rannerenkaita, sormuksia, pinssejä ja pari tiaraa. Lisäksi sokerina pohjalla muutama epätavallisempi vartalokoru.

Työtarvikkeet:
Sakset, pihdit, tongit, veitset, puukot, vasarat, vatkaimet, lusikat ja mitä tahansa kotoasi löytyviä työkaluja

Materiaalit:
Vapaasti valittavissasi.
Esimerkiksi : puu, kivi, lasi, eri metallit, paperi, pahvi, kartonki, sanomalehti, kangas, muovi, rauta-, villa- ompelulanka, nahka, erilaiset maalit sekä kaikki ylimääräinen kirppikselle tai roskikseen matkaava tavara. Ainoa rajoitus on, että mitään ei tarvitse erikseen kaupasta hankkia, mieluumminkin hyödynnätte käytöstä poistettua materiaalia ja tavaraa.

Mausteet:
3 tl huumoria
2 rkl avoimia silmiä näkemään materiaalien mahdollisuudet
2 kourallista ahkeraa väkertämistä
ja iso sylillinen halua näyttää uusi puoli itsestäsi
varmuuden vuoksi voit lisätä myös pienen naurun tirskahduksen

Valmistus:
Jokainen valmistaa teoksensa kotonaan tai verstaallaan. Luovuusvakoilijoita on syytä varoa, joten säilytä prototyypit ja dokumentit lukitussa tilassa. :) Valmistusaikaa sinulla on lauantaihin 26.4.2008 asti, jolloin voit jättää korusi Hangon Kuvataiteilijoiden toimitiloihin Pitkäkatu 6:een klo 12 -16 välisenä aikana. Aikaisemmin jätettyjen töiden luovutuksesta voi sopia Hannan kanssa, yhteystiedot alhaalla. Liitä mukaan materiaaliseloste, yhteystietosi ja mahdollisesti valokuva kuinka korua voidaan pitää.

Tarjoilu:
Olemme valmistaneet tarjoilualustaksi Hangon kaupungin kirjaston näyttelytilan ajalle 2.5 – 16.5.2008. Tarjoilun somisteena tulee olemaan lukuisia ihastuneita huokauksia ja joitakin iloisesti yllättyneitä naurahduksia. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää mieleisensä koru. Palkitsemme tietysti voittajan taidepalkinnolla sekä maineella ja kunnialla.

Lisäämme haastetta:
Haastamme mukaan myös muut hankolaiset käsityöläiset, taiteilijat, ja pöytälaatikkoaskartelijat. Haasteet jaetaan ympäri kaupunkia eri virastoihin, liikkeisiin ja laitoksiin. Kaikki ”ei jäsenet” saavat osallistumispalkaksi vuoden kannattajajäsenyyden.

Lisätietoja saa Hannalta p. 045-6314463, hanna.manner@webinfo.fi

Taidetta kaiken ikää ja rohkeasti uutta kokeillen

Haastavin terveisin
Hallitus